Emelőgépek munkabiztonsága

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
19990
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

Az általunk kínált online oktatás lehetővé teszi, hogy az emelőgépkezelők kényelmesen, bárhonnan, saját tempójukban végezzék el az oktatást. Az online oktatás előnyei közé tartozik a rugalmas időbeosztás, az utazási költségek megtakarítása, valamint a személyre szabott tanulási tempó. A tanfolyam során a résztvevők mélyreható ismereteket szereznek a tűz- és munkavédelemmel kapcsolatos legújabb jogszabályokról, gyakorlati tudnivalókról és előírásokról.

A tanfolyam végén tesztlap alapján történik a vizsgáztatás. Sikeres vizsga esetén minden vizsgázó bizonyítványt kap, mely igazolja a részvételét és a megszerzett ismereteket. Ez a bizonyítvány a munkáltatók számára is garantálja, hogy az emelőgép kezelője megfelel az aktuális tűz- és munkavédelmi előírásoknak.

Az oktatási anyag elsajátítását követően tesztlapos vizsgára kerül sor.

Sikeres vizsga esetén nevére és munkakörére szóló oktatási igazolást tud lementeni, illetve kinyomtatni.

Amennyiben a tananyag elsajátítása során kérdése merülne fel, írásban a kapcsolati űrlap kitöltésével, vagy telefonon segítségért fordulhat munkabiztonsági szakemberünkhöz.

Várjuk hívását, írásos megkeresését!

+36-70-624 4285

Hétköznap 10:00 - 12:00 óra között

Az oktatóanyag fejezetei

Bevezetés

Emelőgépek – beleértve a villástargoncákat, darukat, emelőplatformokat és egyéb gépeket – nélkülözhetetlenek az iparban, raktárakban és az építőiparban. Ugyanakkor azok használata jelentős kockázatokkal jár, amelyeket alaposan meg kell érteni és kezelni kell. A veszélyes üzem kijelölése nem csupán egy címsor; ez egy komoly figyelmeztetés, mely hangsúlyozza a megfelelő képzés, karbantartás és biztonsági intézkedések fontosságát.

Targoncabalesetek megelőzése

A targoncák az iparban és raktárakban nélkülözhetetlen gépek, amelyek napi szinten hozzájárulnak az áruk és anyagok gyors és hatékony mozgatásához. Azonban a targonca, mint minden nehézgép, komoly veszélyforrást is rejt, különösen, ha nem megfelelő képzésben részesült kezelők irányítják, vagy ha a környezeti feltételek nem ideálisak.

Emelőgép biztonságos használata

Emelőgépek – mint a villástargoncák, daruk, emelőplatformok – az ipari, építőipari és logisztikai munkafolyamatok alapvető eszközei. Ezeknek a gépeknek a használata nélkül a nagyobb tehermozgatások gyakran elképzelhetetlenek lennének. Azonban, ahogyan a használatuk elengedhetetlen, ugyanakkor kihívásokat is rejt a biztonságos működtetés terén.

Tesztkérdések megválaszolása

A következő lépésben egy tesztkérdésekből álló vizsgán mérheti le a megszerzett tudását. Ennek a vizsgának a célja nem csupán az, hogy ellenőrizzük az Ön által elsajátított információkat, hanem hogy megerősítsük és elmélyítsük az itt tanultakat. Az eredményes vizsga tanúsítja, hogy készen áll a gyakorlatban is alkalmazni a tanfolyam során elsajátított ismereteket és biztonságosan operálni az emelőgépeket.